Oostenrijk

Oostenrijk

Wilt u binnenkort een wintersport Oostenrijk vakantie ondernemen? Zoekt u goedkope of betaalbare chalets, vakantiehuizen of andere accommodaties in Oostenrijk? Reisjerot Wintersport toont een enorm aanbod per skigebied en bestemming.

Een wintersport vakantie Oostenrijk is het populairst onder Nederlandse ski, snowboard en langlauf liefhebbers. Een van de redenen is een aaneenschakeling van skigebieden waardoor skiërs, snowboarders en langlaufers oneindig los kunnen. Twee andere redenen zijn de gemoedelijke sfeer en de après-ski die in de Oostenrijkse Wintersport dorpjes hangt.

Alleen, met een groep, het gezin of de hele familie: Oostenrijk heeft voor elk wat wils en vrijwel iedere plaats voldoet aan de hoogste eisen. De populairste skigebieden in Oostenrijk zijn toch wel Saalbach, Zillertal (Arena en 3000), Kaprun en Kitzbühler. Deze Oostenrijkse wintersport gebieden hebben allen geprepareerde pistes, gemarkeerde skiroutes, snowboard-funparks, rodelbanen, kilometers langlaufloipen en prachtige winterwandelpaden. Wie een wat gemoedelijkere vakantie wil kan één van de kleinere skigebieden op deze site selecteren.