Safari’s

Safari’s

Steeds meer mensen kiezen een safari in Afrika als vakantie. De combinatie van een verblijf midden in de natuur en oog in oog staan met wilde dieren trekt steeds meer reizigers aan. Doordat safari’s steeds goedkoper worden is het interessant om eindelijk eens een droomsafari te ondernemen. In plaats van een rondreis door een exotisch land verblijft u tussen de wilde dieren, ontdekt u de prachtige natuur van het Afrikaanse land dat u aandoet en leert de lokale bevolking en tradities kennen.

Safari landen

De populairste landen in Afrika om een safari te ondernemen zijn Kenia en Zuid Afrika. Naast deze landen zijn er safari rondreizen mogelijk in Botswana, Mozambique, Zambia, Namibië, Zimbabwe en Tanzania. Al deze landen hebben prima accommodatie en voorzieningen voor een onvergetelijke safari. Luxe lodges, tentenkampen midden in de bush en verblijf in nabij gelegen hotels behoren tot de mogelijkheden.

Een safari per groep, individueel of safari met uw gezin

Naast de populaire groepsreis safari’s neemt de vraag naar individuele safari’s en familiesafari’s toe. Voorheen waren individuele en een safari met kinderen onbetaalbaar. Tegenwoordig bieden steeds meer organisaties dit soort safari rondreizen aan waardoor het mogelijk is om voor een redelijke prijs een safari met z’n tweeën of met uw kinderen te ondernemen. Bekijk hieronder de safari aanbiedingen maar eens.

Aabieders:

Sable Tours