Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen per land

Wilt u een groepsrondreis maken? Heeft u geen bezwaar tegen het rondreizen per groep en vindt u het juist leuk om met gelijkgestemde reisgenoten een land of gebied te ontdekken? Dan is een groepsreis wat voor u en uw partner of gezin. Onder professionele begeleiding worden de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van een land aangedaan. Transport, accommodatie en lokale gidsen zijn inclusief de groepsreis, u hoeft zelf niets meer te regelen. Groepsreizen zijn makkelijk, veilig en kosten, op fooien en upgrates na, zijn inbegrepen. Een groepsreis biedt voor vele reizigers de mogelijkheid om een land te ontdekken die u op eigen gelegenheid anders nooit zou aandoen.

Groepsreizen – Reizen met uw partner, gezin of met alleenstaanden

De groepsrondreizen aangeboden bij Reisjerot bieden voor elk wat wils. Zo kunt u niet alleen met uw partner of vrienden zich aanmelden voor een groepsreis. Ook met uw kinderen of zelfs alleen kunt u zich aansluiten bij een reis speciaal gericht op reizigers met dezelfde samenstelling.

Een groepssafari, gezinsgroepsreizen en singlegroepsreizen worden dan ook steeds vaker aangeboden door reis organisaties. De groepsrondreizen aangeboden bij Reisjerot bieden voor elk wat wils. Zo kunt u niet alleen met uw partner of vrienden zich aanmelden voor een groepsreis. Ook met uw kinderen of zelfs alleen kunt u zich aansluiten bij een reis speciaal gericht op reizigers met dezelfde samenstelling. Een groepssafari, gezinsgroepsreizen en singlegroepsreizen worden dan ook steeds vaker aangeboden door reis organisaties. Onze selectie toont niet alleen groepsrondreizen naar populaire landen zoals Thailand, China, India, Australië en de Verenigde Staten, maar ook minder bekende landen zoals Namibië, IJsland, Maleisië en Mongolië. Bekijk de mogelijkheden in het linkermenu of in de snelzoeker rechtsboven maar eens.