België

België

Een vakantiehuis in Belgie. Eventjes er lekker tussen uit, een andere omgeving maar toch lekker dichtbij. Belgie is het land bij uitstek voor het huren van vakantiehuizen. Een verblijf bij onze Zuiderburen is naast de prettige afstand enorm de moeite waard vanwege de variatie in het landschap. U vind een groen en heuvelachtig landschap in de Ardennen, het bourgondische leven in Vlaanderen en het relaxte leven aan de Belgische kust. Er is genoeg aanbod aan vakantiehuizen om uw verblijf in één van de Belgische regio’s tot een succes te maken. 

Vakantiehuizen en chalets Belgie

Tijdens uw verblijf in Belgie kunt u natuurlijk heerlijk relaxen in uw vakantiehuis, maar qua activiteiten, bezienswaardigheden en attracties valt er genoeg te zien en te beleven. De Belgische natuur biedt bossen, heuvels, valleien, rivieren waar u wandelingen kunt maken, mountainbiken, kanoen, speleologie en meer.  Belgie heeft naast prachtige oude steden zoals Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen en Luik vele kastelen, abdijen en kloosters die de moeite waard zijn om te bezoeken. België staat ook bekend om haar vele pretparken en dierentuinen. Het is ideaal om in een vakantiehuisje te verblijven en een dagje erop uit te gaan. Door de afstand bent u vrij snel met uw kinderen of vrienden in een leuk attractiepark. Volop mogelijkheden in Belgie dus. Nu nog een vakantiehuisje! Bekijk snel het aanbod, wij tonen vakantiehuizen van de grootste aanbieders. Er zit gegarandeerd een mooie huisje voor u bij.

Liever toch een vakantiepark of een camping in één van de Belgische regio’s? Klik dan vakantieparken Belgie (Meer 290 vakantieparken) of campings Belgie (Meer dan 225 campings) voor een enorm uitgebreid aanbod per regio en streek.