Marokko

Marokko

Wilt u een exotische rondreis beleven? Een ware ontdekkingstocht door een mysterieus land waar de gastvrijheid ongekend is? Denk dan eens aan een rondreis Marokko. Een prachtig land op maar een paar uur vliegen van Nederland. Ideaal voor een groepsreis, individuele reis of rondreis met kinderen.

Laat je meeslepen door de geuren en kleuren tijdens een rondreis in Marokko. Van de Medina in Fez tot in de souks van Marrakech, u waant zich in de sprookjes van 1001 nachten. Verken de natuur, de poorten van de woestijn en het Atlasgebergte. Bekijk het aanbod van rondreizen Marokko van diverse aanbieders.

Een rondreis Marokko zorgt voor een een overvloed aan geuren, kleuren en impressies. Over de Straat van Gibraltar begint een andere wereld en een ander continent. Marokko is een gigantisch uitgestrekt land met Casablanca en Rabat als grote steden. Marokko is vooral bekend vanwege de Sahara woestijn, het vruchtbare Atlas gebergte en de vier koningsteden die u tijdens een rondreis Marokko aangedaan moet hebben. Van paradijselijke hooggebergte tot uitgestrekte romantische woestijnen. Van fraaie exotische kustplaatsen tot prachtige Moorse architectuur in koningssteden zoals Marrakech en Fes.  Op de verleidelijke stadspleinen van de Marokkaanse koningsteden lijkt alles en iedereen zich te verzamelen: marktkooplui, verhalenvertellers, waterverkopers, vuurvreters, acrobaten, slangenbezweerders, kwakzalvers en zelfs tandartsen. Hier speelt het sociale leven in Marokko zich af. Vooral s’avonds waant u zich ineen sprookje.